cjv vlaardingen

Schrijf je in voor onze zomerkampen!

Al plannen voor de zomervakantie? Jij gaat toch ook weer mee met een van de zomerkampen van de CJV?
Wil jij er als eerste bij zijn en zeker zijn van een plekje schrijf je dan snel in!

Juniorenkamp van 14 tot en met 21 juli 2018 - € 133,-
Tienerkamp van 21 tot en met 28 juli 2018 - € 143,-
Theaterkamp van 18 tot en met 22 augustus 2018 - € 110,-


CJV Vlaardingen is in 1886 opgericht is als ‘Christelijke Jeugdvereniging Liefde en Vrede’. De vereniging is aangesloten bij de landelijke en internationale YMCA organisaties.

visie
De vereniging wil, ook na 130 jaar, nog steeds een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugd en jongeren in de Vlaardingse maatschappij. Zij tracht dit te bereiken door aansprekende, uitdagende en passende activiteiten te organiseren, in een vertrouwde omgeving, toegespitst op de leeftijd van de deelnemers, bereikbaar voor elk budget en begeleid door bekwame vrijwilligers of vakkrachten.

missie
De missie van de CJV Vlaardingen is het bieden van een verantwoorde vrijetijdsbesteding van jongeren tot en met 25 jaar, waarbij het gezellig samenzijn, het respect voor elkaar, ontplooiing en het maatschappelijk bewust zijn van de leden centraal staat.

kernwaarden
De vereniging biedt kinderen, jongeren en jong volwassenen een veilige en uitdagende omgeving waarin ze hun (sociale) vaardigheden kunnen ontwikkelen en zich kunnen ontplooien tot mensen met een positief kritische, sociale en open houding naar de maatschappij. De kernwaarden die daarbij horen zijn: vrijheid, verdraagzaamheid, gelijkwaardigheid, menselijkheid, solidariteit, maatschappelijk betrokken.

De vereniging werkt vanuit twee eigen gebouwen te weten; Jeugdgebouw Obadja in de Willem Beukelszoonstraat en Jeugdcentrum Triangel in de Fransenstraat. Daarnaast worden er verspreid in de stad ruimtes gehuurd voor activiteiten.

 
 
 
 
 
Tienerkamp 2018
zo 22 juli 2018
 
Theaterkamp 2018
za 18 augustus 2018
 
Freerunning
vr 31 augustus 2018
 
Peuterdans holy
wo 5 september 2018
 
Peuterdans obadja
vr 7 september 2018
 
bekijk het archief >>
 
 
 
 
 
 
verslagen
 
activiteiten
 
nieuwsartikelen